ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Με γνώμονα τις απαιτήσεις και τον οικονομικό προϋπολογισμό σας, την τήρηση των προδιαγραφών αλλά και του εργονομικού σχεδιασμού, διαμορφώνουμε τον χώρο σας με σεβασμό στο περιβάλλον.

Ξεπερνώντας τους σχεδιαστικούς περιορισμούς του υπάρχοντα χώρου δημιουργούμε ένα νέο λειτουργικό και αναβαθμισμένο αισθητικά περιβάλλον. Από την αρχική μελέτη, μέχρι την τελική υλοποίηση, όλες οι εργασίες ανακαίνισης του χώρου σας πραγματοποιούνται με προσήλωση στο πλάνο μας για πλήρη αναβάθμιση, ευέλικτο κόστος, ακρίβεια χρόνου. Στόχος μας η εξαιρετική ποιότητα στην κατασκευή, η ολοκληρωμένη προσοχή στην λεπτομέρεια και τα απαράμιλλα επίπεδα εξυπηρέτησης.

Αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας περιγράψετε τις εργασίες ανακαίνισης που θέλετε να κάνετε. Στη συνέχεια εξειδικευμένος μηχανικός θα επισκεφθεί τον χώρο σας και θα σας ενημερώσει για τις δυνατότητες ανακαίνισης, παρέχοντάς σας προτάσεις και συμβουλές δίχως την παραμικρή επιβάρυνση.

ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Προτείνουμε διάφορα πακέτα ανακαίνισης, ανάλογα με το εύρος εργασιών, την ποσότητα και το κόστος των υλικών, τα οποία θα προσαρμόζονται ανάλογα με τα δεδομένα και τις ανάγκες του κάθε χώρου. Έμπειροι μηχανικοί θα αναλάβουν την ποιοτική και αξιόπιστη αναβάθμιση του χώρου σας.

* Η τιμή του κάθε πακέτου είναι ενδεικτική.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

από € 5.500

Το οικονομικό πακέτο ανακαίνισης αποτελεί μια οικονομική λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας. 

ΒΑΣΙΚΟ

από € 6.500

Το βασικό πακέτο ανακαίνισης αποτελεί την βασική λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ

από € 12.500

Το προηγένο πακέτο ανακαίνισης αποτελεί την πλέον προηγμένη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας. 

Ζητήστε μας προσφορά!

Μαιάνδρου 21, Αθήνα 11528
697 7521336
info@electromech.gr